Fritid Online

 din  guideline                 

temp0052_topimg temp0052_toplogoIS MORE THAN BELIEVING
  Rideudstyr  
  Fritid online  
  Oversigt  
  Sko  
  Hummel  

Nike løbesko

For at mindske belastningen ved fysisk aktivitet, så er det at have de rigtige sko på, uanset hvilken sport du dyrker, om så det er på et professionelt plan eller hobby plan, er det allervigtigste for dig, din krop og dine fødder.
Gode sportssko skal bl.a. være fleksible og støtte dine fødder, fodens anatomiske opbygning og være stødabsorberende, skridsikre samt udluftende og ikke mindst komfortabel.
Her kan du finde rigtig gode tilbud på kvalitets Nike sko om du løber terrænløb, maraton, atletik, orienteringsløb, professionel eller amatør… Eller noget helt andet så er der nike løbesko der passer, præcist, til dit behov.
NIKE er et af de førende indenfor løbesko markedet med deres innovative teknologi og materiale brug som fx air systemet i skoenes hæle og stødabsorberende system.
NIKE har i årevis undersøgt og forsket i fødders naturlige bevægelser ved fysisk aktivitet og set på hvad der er det mest optimale fodtøj til at støtte og være fleksibel samtidig. Udover det fokuserer NIKE meget på komforten og at pasformen er helt i top for den individuelle fod og ens behov.
NIKE benytter kun de allerbedste materialer, på baggrund af teknologiske undersøgelser kombineret med erfaringer fra top idrætsudøvere Verden over, i fremstillingen af deres løbesko.
Nike har bl.a. en kollektion der hedder Free Run der kombinere sømløs overdel med en sål der har flekszoner på kryds og tværs, da dette løbeskoen kopiere føddernes bevægelser og dermed får foden frit spil i at arbejde naturligt og blive støttet optimalt af skoen.
NIKE fokuserer også på at styrke muskler og led i fødder og underben, så risikoen for skader minimeres kraftigt.
NIKE har et utal af topkvalitets løbesko og sneakers og det er bare med at finde de løbesko der passer til dig og dit behov.